woensdag 18 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Chinese delegatie bezoekt Nederlandse tuinbouwbedrijven

Chinese delegatie bezoekt Nederlandse tuinbouwbedrijven

Woensdag 24 april 2019 bezocht een groep van 35 tuinbouwprofessionals uit China de productielocatie van Lentse & Slingerland Potgrond in het Noord-Brabantse Katwijk. De Nederlandse tuinbouw staat in China hoog aangeschreven. De Chinese delegatie, met de naam The study tour of 2019 Netherlands high-tech agriculture and industrial chain, bezoekt onder leiding van Louis Kester van Florpartners in Nederland diverse toonaangevende bedrijven in de sector.

@ Lentse & Slingerland Potgrond

Eerder deze week was de delegatie te gast bij onder andere Schoneveld Breeding en Royal FloraHolland en werden ze ontvangen op de Keukenhof. Het doel van de missie is kennis opdoen en de mogelijkheden onderzoeken voor de import van Nederlandse tuinbouwproducten. De groep bestaat uit telers, distributeurs en leden van brancheorganisaties.

@ Royal FloraHolland

Lentse & Slingerland Potgrond is steeds actiever in China. “De ontvangst van deze delegatie past precies in onze internationale strategie om meer contacten te leggen met groeilanden als China” aldus Jeroen Dunant van Lentse & Slingerland Potgrond. “Met de toenemende koopkracht van de Chinese consument en veel grootschalige tuinbouwprojecten van Chinese overheden, groeien de kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven”.

@ Schoneveld Breeding

 


26-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Move2Catch


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS