woensdag 18 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

#MooisteMoederdag campagne anthuriumkwekers

#MooisteMoederdag campagne anthuriumkwekers

Met een levensgroot bloemenkunstwerk van Anthuriums wordt in Utrecht aandacht gevraagd voor de Moederdagcampagne #Mooistemoederdag van de Nederlandse anthuriumkwekers op vrijdag 10 mei. Ter ere van alle moeders kan er op die dag, in het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne, een anthurium worden geplukt voor 1 euro. Hiervan gaat 100% van de opbrengst naar Orange Babies. Het kunstwerk werd maandag onder leiding van bloemstyliste Sarah Dikker gemaakt door ruim 40 tweede- en derdejaarsstudenten van het Clusius College.

#Mooistemoederdag is in het leven geroepen om moeders in het land in het zonnetje te zetten. 'Het gevoel dat zoveel passanten worden verrast door een hemel van anthuriumbloemen en er dan ook nog eentje mogen plukken, is natuurlijk een feest. De hartvormige bloem is bij uitstek geschikt om cadeau te geven aan je moeder, want wat is er nou liefdevoller dan een hartvormige bloem?', aldus Sarah Dikker.

De campagne #mooistemoederdag is op 10 mei van 10.00 – 20.00 uur in winkelcentrum Hoog Catharijne, Godebaldkwartier 54, in Utrecht. 

 


07-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS