woensdag 18 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Bosman Van Zaal ontvangt burgemeester en wethouders gemeente Aalsmeer

Bosman Van Zaal ontvangt burgemeester en wethouders gemeente Aalsmeer

Het College van burgemeester en wethouders van Aalsmeer bezoekt regelmatig bedrijven om te horen waar ondernemers mee bezig zijn en wat er speelt. Op 7 mei bracht het college een bezoek aan Bosman Van Zaal in hun nieuwe, duurzame kantoorpand en productiebedrijf aan de Braziliëlaan in Aalsmeer. 

De directie van Bosman Van Zaal gaf een rondleiding door het bedrijf en sprak onder andere met het college en de ondernemersvereniging over het belang om arbeidsmigranten verantwoord en fatsoenlijk te huisvesten, over krapte op de arbeidsmarkt, met name de behoefte aan technische geschoolde vakmensen en het belang van goede bereikbaarheid. De gemeente zet, ook vanuit Greenport Aalsmeer, in op het versterken van de sierteeltsector. Aandachtspunten hierbij zijn innovatie, duurzaamheid, logistiek en een betere aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt.

Bosman Van Zaal is een echt Aalsmeers bedrijf, dat in 2014 is ontstaan uit een fusie tussen Bosman International en Totaal Techniek Frans van Zaal. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van duurzame kasconstructies, inclusief optimale klimaatbeheersing, infrastructuur, watergebruik, verlichting, voeding en ICT aansturing in de kas. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf nieuwe tuinbouwtechnologieën voor bestaande en nieuwe rassen. Zij leveren aan kwekers, telers en veredelaars in de hele wereld. In 2018 werd Bosman Van Zaal uitgeroepen door de Hillenraad tot één van de aantrekkelijkste werkgevers voor jonge professionals in de tuinbouwsector.

 

 

 


09-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Move2Catch


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS