woensdag 18 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Hagelunie nieuwe partner Dutch Greenhouse Delta

Hagelunie nieuwe partner Dutch Greenhouse Delta

Verzekeraar Hagelunie is de nieuwste partner van stichting Dutch Greenhouse Delta. De overeenkomst is op woensdag 8 mei officieel getekend. De stichting focust op samenwerking binnen de glastuinbouwsector om grootschalige complexe projecten en vraagstukken over voedsel in de groeiende megasteden en het kweken van bloemen en planten op te pakken en kennis te delen.

Inmiddels zijn meer dan twintig bedrijven partner van Stichting Dutch Greenhouse Delta. Ook wordt strategisch samengewerkt met de twee brancheorganisaties, AVAG en Glastuinbouw Nederland.Hagelunie is als verzekeraar volledig gespecialiseerd in tuinbouw. Peter Broekman, managing director International bij Hagelunie: “De tuinbouw is een gespecialiseerde hoogkapitaalsector met risico’s. Door onze krachten te bundelen met Dutch Greenhouse Delta, willen we de Nederlandse toeleveranciers van hightech kassen ondersteunen in hun ambitie van duurzame wereldwijde groei en het kweken van hoogwaardige groenten en bloemen en planten. Wij kunnen investeerders en ondernemers verzekeren van continuïteit door ons aanbod van gespecialiseerde oplossingen in tuinbouwverzekeringen, schadebehandeling en risicobeheeradvies.”

Eric Egberts, CEO Dutch Greenhouse Delta: “Al onze partners leveren een bijdrage om onze tuinbouwkennis op de kaart te zetten en internationaal sterk te maken. Daar is niet alleen technische kennis voor nodig, maar ook kennis op het gebied van risicobeperking, verzekeren en financiën. Hagelunie is daarom een zeer welkome aanvulling in ons collectief.”

 


10-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS