woensdag 18 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Decorum en Roselily slaan de handen ineen

Decorum en Roselily slaan de handen ineen

De sierteelt merken Roselily en Decorum lanceren vanaf deze week een nieuw gezamenlijk concept. Met zo'n 15 soorten onder de merknaam Roselily is de tijd rijp om het merk nog bekender te maken in de markt. Daarom slaan Decorum en Roselily de handen ineen. Decorum Roselily’s zijn vanaf deze week te herkennen aan de roze verpakking en de gouden munt die aan de lelies bevestigd zijn.

Vijf jaar geleden maakte leliekweker Jaap Moerman kennis met een nieuw type lelie van ongekende schoonheid, ‘De Roselily’. Niet alleen de bloem viel op, ook is opvallend dat deze lelie stuifmeelvrij is. Bovendien heeft de Roselily een vriendelijke geur. Moerman had een goed gevoel bij de eerste testen en geloofde dat de Roselily veel potentieel zou hebben. Het gevoel van de kweker bleek te kloppen, want na een aantal jaren investeren in teeltkennis en het vergroten van de naamsbekendheid van de Roselily kennen de meeste exporteurs de bloem wel. "Met het nieuwe concept hopen we de naamsbekendheid van Roselily verder in de keten te vergroten" aldus Jaap Moerman.

Op de Summerfair van Decorum, waar alle 20 bloemenkwekers hun assortiment presenteren, is het nieuwe concept van Roselily te zien. De Summerfair is woensdag 12 juni in het World Horti Center in Naaldwijk.


 


17-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Move2Catch


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS