woensdag 18 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Oproep: Glastuinbouw Nederland zoekt vloggers!

Oproep: Glastuinbouw Nederland zoekt vloggers!

Glastuinbouw Nederland zoekt vloggers! Met de naderende zomerperiode staat ook het seizoen van het vakantiewerk weer voor de deur. Deze periode wil Glastuinbouw Nederland aangrijpen om jonge mensen enthousiast te maken voor de glastuinbouw. Nu voor een vakantiebaan én straks voor een mooie carrière.

Dit wil de organisatie, net als vorig jaar, doen door vloggende vakantiekrachten in te zetten om goed gekwalificeerde, jonge mensen te winnen voor de sector. De vloggers maken in de periode van 11 juli tot en met 22 augustus een vlog. Hierin vertellen zij over hun bijbaan in de glastuinbouw op een manier die aansprekend is voor zijn/haar leeftijdsgenoten. Dit kan productiewerk zijn, maar ook de scholier die ondersteunt op kantoor, in de verkoop of de machines onderhoudt, wordt van harte uitgenodigd om te laten zien wat het werk inhoudt. De vlogger wordt waar nodig aangestuurd door Glastuinbowu Nederland en deze verspreidt de vlogs via verschillende kanalen.

Ken of ben jij die enthousiaste jongere, die niet alleen handig is met planten maar ook met een smartphone of een vlogcamera? Loopt die vloggende tiener die onze sector goed op de kaart kan zetten bij leeftijdsgenoten nu al rond bij jou in de kas? Neem gauw contact met ons op!

De vlogs van vorig jaar zijn hier te bekijken.

Aanmelden kan bij Jakoline van Straalen, communicatiespecialist Glastuinbouw Nederland, via jvanstraalen@glastuinbouwnederland.nl.

 


20-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS