dinsdag 14 juli 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Royal Brinkman organiseert innovatieseminar Lets Improve Together

Royal Brinkman organiseert innovatieseminar Lets Improve Together

Op donderdag 20 juni 2019 organiseert Royal Brinkman een innovatieseminar voor de hortisector met als titel Let's Improve Together. Onder leiding van presentatrice Sophie Hilbrand, worden 500 kwekers geïnspireerd en gemotiveerd door toonaangevende sprekers als Constantijn van Oranje, Casey Houweling, Ron Simpson en Steven van Belleghem. Het doel van Royal Brinkman? Samen de hortisector op koppositie houden.

Toekomstgerichte thema’s komen aan bod om samen te brainstormen en samen te werken aan innovaties voor een gezonde toekomst van de hortisector. Ton van Mil, CEO van Royal Brinkman: “Door onze krachten te bundelen en de drive om samen te werken, komen we als sector verder.”

Wat betekent de verregaande digitalisering en klimaatverandering voor mijn bedrijf? Hoe voorkomen we dat het gebruik van plastic onze teelten bedreigt? Hoe moet je als teler omgaan met het steeds beperktere pakket gewasbeschermingsmiddelen? En liggen er kansen voor Nederland in de teelt van medicinale cannabis? Vraagstukken die onze sector dagelijks bezighouden. Tijdens het innovatieseminar delen sprekers als Reinier van den Berg, Rob Verhagen (Rethink Plastics), Kamel Beliazi (Bayer Cropscience) en Laust Dam (Aurora) hun visie op deze onderwerpen. Constantijn van Oranje, speciaal afgevaardigde van StartupDelta, sluit het innovatieseminar af met een keynote over digitale innovatiestrategieën en startups. Sprekers en telers kijken zo samen vooruit en discussiëren over toekomstige ontwikkelingen.

Het innovatieseminar vindt plaats in de voormalige veilinghal op het terrein van Royal Brinkman aan de Woutersweg 10 in ’s-Gravenzande. “Het belooft een exclusief en baanbrekend event te worden.”, aldus Van Mil: “We hebben als sector letterlijk goud in handen met onze kennis en ervaring en die moeten we delen met elkaar. Dat is ook de reden dat het innovatieseminar ‘Let’s improve together’ heet. Door de juiste personen en partijen met elkaar te verbinden, komen we tot innovatieve oplossingen die de hortisector verder brengt!”

Programma & aanmelden
Telers kunnen zich aanmelden voor het innovatieseminar op 20 juni 2019 via www.letsimprovetogether.nl. Hier is ook het complete programma terug te vinden.

 


21-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS