woensdag 18 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

26.000 exemplaren zomereditie Bouquet Tales verspreid onder Europese bloemisten

26.000 exemplaren zomereditie Bouquet Tales verspreid onder Europese bloemisten

De nieuwste editie van de Bouquet Tales krant is verschenen. Meer dan 20 groothandelaren zorgen voor de verspreiding van 26.000 kranten aan bloemisten in Europa. Een team van vier (inter)nationale bloemisten inspireert hen met 20 commerciële zomerse boeketten met daarin vier hoofdbloemen: Chrysant, Calla, Alstroemeria en Avalanche+ rozen.

Het project Bouquet Tales is vanuit een promotionele samenwerking tussen verschillende productpromotiegroepen gestart en heeft als belangrijkste doel samen bloemisten ideeën aanreiken voor meer creativiteit en eigenheid in boeketten. Naast steun van een groep vaste exporteurs is ook de Duitse bloemistenorganisatie FDF een partner.

De 20 boeketten in verschillende stijlen zijn ontwikkeld door de jonge bloemisten Charlien van Herpe uit België, Marko Kriechmus uit Duitsland en de Nederlandse Iris de Vries onder leiding van de ervaren Giel Tuns. “Om hierbij steeds dezelfde vier hoofdbloemen in te gebruiken is best een uitdaging,” vertelt Giel. “Maar eigenlijk ook heel eenvoudig! Volg de trends die helemaal buiten je comfortzone vallen. Zo kun je met dezelfde bloemen volop variëren en verrassen. Varieer ook met boeketstijlen, zoals plukboeketten waarbij je met een paar uitgesproken bloemen werkt.” 


22-05-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS