maandag 21 oktober 2019
TOP SB Open Dagen KUBO via TFC Matching Personalities

Eric Moor ontvangt Klaas Schoone Memorial Award

Eric Moor ontvangt Klaas Schoone Memorial Award

Tijdens het succesvolle seminar van Floricultura op 12 juni heeft Eric Moor de Klaas Schoone Memorial Award in ontvangst mogen nemen. De jury prijst de pioniersgeest en vindingrijkheid van de directeur van Sion Young Plants. ‘Hij gaat niets uit de weg om iets te ontdekken en te delen", oordeelde juryvoorzitter René Hendriks.

Moor ontving de Award uit handen van de familie Schoone en Jan Post. Zij reikten de inmiddels vierde Klaas Schoone Memorial Award uit. Een prijs enerzijds om grootheden uit het vak te eren en anderzijds om de herinnering aan Klaas Schoone levend te houden.

Tijdens de opening van het seminar sprak Ronald van Geest over de visie van Floricultura op de orchideeën markt en kondigde hij aan dat Floricultura vanaf heden bijzondere rassen gelimiteerd uit gaat geven om overproductie, prijserosie en uitwisselbaarheid een halt te roepen."Hiermee geven we onze klanten en hun ketenpartners handvatten om aan hun marge te werken", aldus Van Geest.

De meer dan 140 bezoekers van het seminar in Heemskerk kregen vervolgens een flinke dosis inspiratie en humor van de twee gastsprekers Stefan van Vuuren en Ronald Giphart. De bekende Nederlandse schrijver Ronald Giphart sprak op prikkelende en humorvolle wijze over leiderschap. Hij legde parallellen met gastronomie en de prehistorie en wist hierdoor met de juiste toon de aanwezigen te raken. Stefan Vuuren is commercieel directeur van Porta Nova en vertelde op een gepassioneerde manier hoe Porta Nova zich permanent heeft kunnen onderscheiden in een uiterst roerige markt.  


13-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Dekker


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS