donderdag 12 december 2019
FN TOP logo FN TOP add

GreenTech dit jaar drukker bezocht dan ooit

GreenTech dit jaar drukker bezocht dan ooit

Met een groei van het aantal bezoekers met bijna 20 procent werd de vierde editie van GreenTech drukker bezocht dan voorgaande edities. Op 11, 12 en 13 juni bezochten in totaal 12.489 mensen uit 114 landen de technische tuinbouwbeurs. Drie dagen lang was er veel aandacht voor de talloze innovaties en nieuwe producten die in het afgelopen jaar zijn ontwikkeld, werd er volop kennis gedeeld, zakengedaan en gesproken over trends.

Mariska Dreschler, Directeur Horticulture GreenTech, kijkt terug op een succesvolle beurs en zegt blij te zijn met de positieve resultaten: "Er was een positieve sfeer, veel bedrijvigheid en een grote opkomst bij de kennissessies. Er zijn allerlei nevenactiviteiten georganiseerd en er was ook veel jong talent aanwezig dat meer te weten wilde komen over wat de bloeiende tuinbouwsector allemaal te bieden heeft. Ook de toevoeging van medicinale cannabis als nieuw segment bleek een goede beslissing."

Bezoekers van de beurs geven aan geïnspireerd te zijn door de beurs. Zij prijzen de aanwezigheid van exposanten en sprekers van wereldklasse, die hoogwaardige bezoekers trekken van over de hele wereld, wat het zaken doen over de grens makkelijker maakt. Ook exposanten zijn positief. Zij gingen vooral over de hoge kwaliteit van de bezoekers en een prettige sfeer. Martin Helmich, Sales & Marketing Director, Hoogendoorn Growth Management & Nitea: “We waren verrast door de hoge kwaliteit bezoekers en hebben ons meteen ingeschreven voor volgend jaar!” Jan-Willem Cirkel, Account Manager Horticultural projects bij Rijk Zwaan: “Uitstekende gelegenheid om te netwerken, goed georganiseerd en hoge kwaliteit bezoekers”.

Op de eerste dag van de beurs is bekendgemaakt dat in 2020 de eerste editie van GreenTech Americas plaats zal vinden in Mexico. Deze beurs wordt georganiseerd vanwege het marktpotentieel voor de tuinbouw, de enorme toename van de landbouwproductie en het areaal bedekte teelt. GreenTech Americas 2020 vindt plaats van 24 t/m 26 maart 2020 in Querétaro.

De volgende editie van GreenTech Amsterdam vindt plaats op maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 juni 2020 in RAI Amsterdam.

 


17-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2 Fotos IFTF 2019


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS