donderdag 12 december 2019
FN TOP add FN TOP logo

Havecon ontvangt HortiQ-kwaliteitslabel

Havecon ontvangt HortiQ-kwaliteitslabel

Havecon heeft het op donderdag 27 juni het HortiQ-kwaliteitslabel ontvangen.De certificering wordt uitgereikt aan bedrijven die getoetst zijn op hun interne processen, de organisatie en de kwaliteit van het product. De eisen daarvoor zijn gebaseerd op de NEN-normering en de normen die zijn vastgelegd in drie kwaliteitshandboeken. Het kassenbouwbedrijf ontving het kwaliteitslabel uit handen van AVAG voorzitter Harm Maters. 

“Havecon heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het certificaat sterkt ons hierbij en geeft ons bovendien de mogelijkheid om kritisch te blijven kijken naar processen en deze te blijven verbeteren” aldus Julian Geelhoed - Research & Business Development Engineer bij Havecon.

De Nederlandse greenhouse technology heeft internationaal een zeer sterke reputatie. “Een kwaliteitslabel als HortiQ is van zeer grote waarde in de groeiende nationale en internationale markt; het geeft nog meer profiel aan het Nederlandse kwaliteitsimago, het is dan ook goed dat Havecon aansluit bij de andere kassenbouwers die al werken met het label”, licht Maters toe.

HortiQ gecertificeerde bedrijven werken volgens objectieve en erkende kwaliteitsnormen op het gebied van kasconstructie, water, meststoffen, verwarming en CO2. Het certificaat levert bewijs van vakmanschap en geeft de garantie dat het bedrijf volgens heldere procedures en criteria werkt bij het ontwerpproces en bij de bouw van de hightech kas of installatie. De gecertificeerde bedrijven zijn terug te vinden op www.hortiq.nl
 


28-06-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Schoneveld Breeding Feestdagen


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS