zondag 8 december 2019
Top Dillewijn Zwapak FN TOP add

Elfhonderd luchtzuiverende planten in vergaderzaal World Horti Center

Elfhonderd luchtzuiverende planten in vergaderzaal World Horti Center

In het World Horti Center (WHC) is de nieuwste en meest zuurstofrijke vergaderzaal geopend. Het WHC wil altijd innoveren, zo ook op het gebied van vergaderen. Dat doen ze nu maar liefst elfhonderd luchtzuiverende planten toe te voegen aan de vergaderzaal. Samen met Nature’s Green, Air So Pure en Plant Totaal is er een unieke vergaderruimte gecreëerd door een drie meter hoge en acht meter brede NextGen Living Wall te installeren.

Op donderdag 27 juni werd de Nature’s Green Arena, zoals de vergaderzaal officieel heet, geopend door Mark Zwinkels van World Horti Center, Robert van Aerts van Nature’s Green, Marco van Leeuwen van Air So Pure en Mart Zwinkels van Plant Totaal.

De Nature’s Green Arena bevindt zich op een centrale plek in World Horti Center in een elf meter hoge kas. De ruimte wordt gebruikt voor seminars, meetings, scrumsessies, lunchbijeenkomsten of private diners. Naast vergaderruimte zal de Nature’s Green Arena ook dienstdoen als showcase voor interieurbeplanters en klanten van de initiatiefnemers. Ook functioneert de Nature’s Green Arena als lesmateriaal voor de leerlingen van de opleiding Bloem & Design van Lentiz/MBO Westland en zullen de initiatiefnemers achter de NextGen Living Wall de leerlingen volgend jaar workshops geven in interieurbeplanting. 

 

 


01-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS