zondag 8 december 2019
FN TOP add Top Dillewijn Zwapak

Duurzame en innovatieve topondernemers gezocht, die durf, daadkracht en duurzaamheid tonen

Duurzame en innovatieve topondernemers gezocht, die durf, daadkracht en duurzaamheid tonen

Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs is op zoek naar duurzame en innovatieve topondernemers die een voorbeeld zijn in de tuinbouwsector. Jaarlijks reikt de stichting de Tuinbouw Ondernemersprijs uit. Voor de nieuwste editie van de vooraanstaande prijs is de organisatie op zoek naar kandidaten. Begin dit jaar won Anthura uit Bleiswijk de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019 vanwege de sterke internationale positionering die veel pionierswerk heeft gevraagd en nog steeds vraagt. 

Tuinbouw Ondernemersprijs 2020

Ondernemers die in aanmerking komen voor de prijs zijn ondernemers die durf, daadkracht en duurzaamheid tonen. Ondernemers, die zich daarmee daadwerkelijk onderscheiden van hun collega's. Bedrijven in de primaire keten, van veredeling, teelt tot afzet van bloemen, bloembollen, planten, groenten, fruit, bomen en paddenstoelen komen in aanmerking voor een nominatie. De schaalgrootte van het bedrijf is daarbij niet belangrijk. De organisatie zoekt bedrijven waar groene vingers hand in hand gaan met groei en bloei van de onderneming. Bedrijven met een missie, die met open vizier gericht zijn op een duurzame toekomst.

De onafhankelijke stichting heeft diverse doelen, zoals aandacht creëren voor positieve ontwikkelingen binnen de tuinbouwsector, het aansporen van vernieuwing en het belonen van ondernemers en hun bedrijven voor hun prestaties. Dit kunnen kleine, grote, jonge én oudere ondernemers zijn.

Kandidaten kunnen zichzelf aanmelden of door een ander bedrijf of organisatie worden voorgedragen. Dat kan tot vrijdag 20 september 2019. Eind oktober maakt de organisatie bekend welke bedrijven een nominatie ontvangen. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking op 9 januari 2020 volgt de bekendmaking van de winnaar. Alle informatie over de prijs en de aanmelding is terug te vinden op de website tuinbouwondernemersprijs.nl.

 


02-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Schoneveld Breeding Feestdagen


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS