zondag 8 december 2019
Top Dillewijn Zwapak FN TOP add

Jubileumeditie Ranking The Grower

Jubileumeditie Ranking The Grower

Dit jaar wordt de tiende editie van Ranking The Grower georganiseerd. De telersverkiezing keert voor deze jubileumeditie terug naar het oorspronkelijke concept waarbij telers worden 'gerankt' op basis van specifieke kwaliteiten.

Voor de nieuwe Ranking The Grower zoekt organisator KAS, dat eveneens 10 jaar bestaat, naar de meest ondernemende telers. Deelnemers vullen een uitgebreide vragenformulier en worden beoordeeld door een vakjury. Tijdens het bekende Ranking the Grower Event worden de winnaars vervolgens in de spotlights gezet. Telers kunnen zichzelf aanmelden voor deelname, maar mogen ook worden voorgedragen door anderen.

"We zijn op zoek naar ondernemers die uitblinken op gebied van ondernemen, duurzaamheid, energiemanagement, marketing of innovatie, automatisering, etc. Iedereen kan meedoen, ongeacht de grootte van het bedrijf en het mooie is ook dat iedereen straks op het podium kan staan", aldus KAS-uitgever Jacco Strating.

Deelnemers vullen een vragenlijst in en doen daarmee een pleidooi voor zichzelf. Een vakjury stelt de uiteindelijke ranking samen. Ben jij of ken jij de meest ondernemende teler? Stuur je naam en contactgegevens dan naar info@kasmagazine.nl.

 


02-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 Trade Fair fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS