donderdag 12 december 2019
FN TOP logo FN TOP add

FleuraMetz en Hasfarm starten joint-venture in China

FleuraMetz en Hasfarm starten joint-venture in China

FleuraMetz en Hasfarm starten een joint-venture in China: Hasfarm FleuraMetz Flowers.
De twee partijen delen de visie dat solide partnerships en onderling vertrouwen tussen lokale groothandelaren en bloemisten enerzijds en distributeurs en producenten anderzijds de optimale weg is om de internationale sierteelt te laten floreren. Hasfarm FleuraMetz Flowers Ltd. start zijn activiteiten in juli 2019 en zal opereren vanuit het gezamenlijke distributiecentrum in Shanghai.

Hasfarm Group is een grote producent en distributeur van snijbloemen en potplanten in Azië en Oceanië en belevert lokale groothandelaren en bloemisten. Ze hebben productielocaties in Vietnam, China en Indonesië van onder andere Chrysant, Roos, Anjer, Alstroemeria, Hydrangea, Lisianthus, Lily en Tulp. Naast snijbloemen produceren zij ook potplanten.

Door de combinatie van producten van de Aziatische kwekerijen en de Preferred Suppliers van FleuraMetz in Europa, Zuid-Amerika en Afrika verwacht Hasfarm FleuraMetz de complete B2B-partner voor Chinese bloemisten en groothandelaren te worden. Naast het grote assortiment zal de joint-venture ook exclusieve IT- en marketingdiensten aanbieden aan geselecteerde groothandelspartners in China.

De nieuwe joint venture zal zichzelf presenteren tijdens de International Flower Expo of China van 12 tot 14 juli in Kunming. 

                                 


04-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2 Fotos IFTF 2019


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS