donderdag 28 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Bloeiende verrassing tijdens boeiende Tour de France

Bloeiende verrassing tijdens boeiende Tour de France

Afgelopen weekend was de start van één van de beroemdste wielerwedstrijden ter wereld, de Tour de France. Én hoe! Nederland zal het startweekend niet snel vergeten met winst in de eerste én tweede etappe en daarmee geel om de schouders van Teunissen. Bij Syngenta Flowers zijn ze zeker ook in de ban van de Tour. Samen met de stad Chalon-sur-Saône viert de  de veredelaar het evenement en wordt er gewerkt aan een verrassing bij de aankomst van de 7de etappe op 12 juli.

Een paar weken geleden is de Franse tak van Syngenta Flowers in Chalon-sur-Saône begonnen met het produceren van Sunfinity zonnebloemen, Begonia Tophat Rood en Wit, Impatiens Imara Wit en groene Ipomoea Sidekick Heart Lime. "We hebben alleen gele, rode, witte en groene bloemen geselecteerd. Met het oog op deze kleuren, hebben de echte fans van de Tour de France vast wel een idee wat we in gedachten hebben met deze bloemen" vertelt Christine Besson van Syngenta Flowers.

Tour de France Syngenta Flowers

De bloemen worden gepresenteerd in het bekende thema van de Tour de France truien. De fans ter plaatse zullen niet de enigen zijn die dit te zien krijgen. "We raden iedereen die de Tour de France op tv kijkt aan om extra scherp op te letten op 12 juli vanaf 16.30 uur", zegt Christine. "Als de renners strijden voor de overwinning in Chalon-sur-Saône, zijn alle bloemen op beelden vanuit de lucht te zien!”
  Tour de France Syngenta Flowers


08-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS