dinsdag 25 februari 2020
FN TOP add 1. RFH Trade Fair 2020

De Winter neemt Bloementaxi over

De Winter neemt Bloementaxi over

De Winter Logistics neemt per 15 juli aanstaande alle activiteiten van De Bloementaxi uit Honselersdijk over. Met de inzet van de Bloementaxi gaat De Winter nu ook op kleiner bestelniveau logistieke diensten aanbieden aan haar klanten. De huidige klanten van De Bloementaxi zullen volgens De Winter weinig merken van de overname. De naam blijft behouden en de activiteiten worden met behoud van het personeel voortgezet als zelfstandige unit van De Winter Logistics. 

Eric de Winter, commercieel directeur De Winter Logistics, William Heijl eigenaar Hoekhuis/De Bloementaxi en Arnoud de Vries, operationeel directeur De Winter Logistics (v.l.n.r.)

De Bloementaxi wordt gebruikt om kleine hoeveelheden op afroep te vervoeren voor kwekers in de regio Westland en Bleiswijk zonder eigen vervoersmiddelen. Eigenaar William Heijl is op zoek gegaan naar een nieuwe eigenaar om zich verder te kunnen focussen op zijn andere bedrijf Hoekhuis. "Al snel was duidelijk dat De Winter Logistics de juiste partij was om De Bloementaxi toe te vertrouwen. Ze kennen de sector als geen ander en hebben een snelle aanpak" vertelt Heijl.

“We hebben geen moment getwijfeld. We zien veel kansen in de logistieke dienstverlening van De Bloementaxi en bekijken graag de mogelijkheden voor toekomstige uitbreiding naar onze andere werkgebieden" vult Arnoud de Vries, operationeel directeur De Winter Logistics, aan.

 


10-07-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 essen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS