zondag 31 mei 2020
FN TOP add FN TOP logo

Terra Bleiswijk verhuist in 2020 naar pand van Royal Brinkman in Bleiswijk

Terra Bleiswijk verhuist in 2020 naar pand van Royal Brinkman in Bleiswijk

Terra Bleiswijk verhuist in januari 2020 naar het pand van Royal Brinkman aan de Hoefweg in Bleiswijk. Samen met Berkel Flowers & Plants, Hogervorst Verpakkingen én Royal Brinkman onstaat in het pand zo een centraal servicepunt voor de (bloemen)detailhandel en telers in het Groene Hart. Afgelopen week tekende Terra Bleiswijk de nieuwe huurovereenkomst bij Royal Brinkman Bleiswijk.

De groothandel voor de bloemisterij startte in 1982 op het terrein van Bloemenveiling Bleiswijk en verhuisde in 2016 naar het terrein aan de Klappolder in Bleiswijk. Met de aankomende verhuizing naar het pand van Royal Brinkman blijven de bedrijven binnen Terra Bleiswijk; Berkel Flowers & Plants en Hogervorst Verpakkingen, naast elkaar gevestigd, waardoor one-stop-shopping mogelijk blijft en er overdekt geladen kan worden.

Van links naar rechts:
Gerard en Jan Hogervorst, Hogervorst verpakkingen, Gert-Jan van Peer en Menno Krabben beiden van Royal Brinkman en Mark Mostert en Remco Weenink van Berkel Flowers.

Voor Royal Brinkman vormt de komst van Terra Bleiswijk het startschot voor de restyling van de vierde shop in Nederland. Royal Brinkman restylde in 2019 al drie shops: In Gameren en Venlo werd nieuwgebouwd en in ’s-Gravenzande is de shop volledig aangepast aan de moderne eisen. Nu is Royal Brinkman Bleiswijk aan de beurt en de komende maanden wordt de locatie van alle gemakken voorzien.

"Drie groothandelsbedrijven op één locatie brengt voordelen op het gebied van assortimentsbreedte, maar ook logistiek zijn er voordelen te behalen, aldus Menno van Krabben van Royal Brinkman. “Wij kijken uit naar een efficiënte en plezierige samenwerking.”

Van augustus tot en met eind januari 2020 kunnen de klanten van Terra Bleiswijk nog gewoon terecht aan de Klappolder in Bleiswijk, ook de shop van Royal Brinkman aan de Hoefweg in Bleiswijk blijft tijdens de verbouwing open.

 


 


05-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. FH100procentdigitaal


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS