donderdag 28 mei 2020
FN TOP logo Let Hope Bloom

Buitenplanten van Stichting Promotie Outdoor voor Leukste juf van Nederland

Buitenplanten van Stichting Promotie Outdoor voor Leukste juf van Nederland

Op vrijdag 6 september zorgde Stichting Promotie Outdoor opnieuw voor een feestje op het schoolplein van OBS De Kyckert in Wateringen. Juf Sandra Helleman, die op 5 oktober 2018 de titel ‘leukste juf van Nederland’ kreeg, verzilverde haar ontvangen cheque van de buitenplantenkwekers. Kinderen van groep 8 plantten samen met de juf de laatste planten bij de entree van de school. 

De voordeur van de school, waar alle kinderen dagelijks tweemaal langskomen, heeft een fleurige look gekregen. De buitenplantenkwekers hebben passende plantenbakken aangeboden met mooie, kleurige producten, wat ook goed past binnen de Wissel van het Seizoen campagne van de kwekersgroep. Daarnaast kreeg het perkje bij de vlaggenmast in deze eerste schoolweek nieuwe langdurige beplanting. Leerkrachten, kinderen en hun ouders kunnen het hele schooljaar genieten van de vaste planten.Een 10 voor de juf

De titel ‘Leukste juf van Nederland’ ontving juf Sandra afgelopen oktober op de Dag van de Leraar van Stichting Een 10 voor de juf, samen met de cheque van Stichting Promotie Outdoor. Kinderen en ouders van haar klas droegen haar aan voor deze titel, die Een 10 voor de juf jaarlijks uitgeeft middels een verkiezing, om aandacht te vragen voor meer persoonlijke waardering voor leerkrachten.


09-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS