donderdag 28 mei 2020
FN TOP logo FN TOP add

Volle Flower Circus (s)tent tijdens FlowerExpo Moskou

Volle Flower Circus (s)tent tijdens FlowerExpo Moskou

De Flower Circus (s)tent werd tijdens de Flowers Expo Moscow weer goed bezocht. Midden in de (s)tent was het bloemenmagiër Mark Frank die samen met Flower Circus directeur John Elstgeest bezoekers inspireerde met, en vertelde over, de producten van de deelnemende kwekers en veredelaars die in de stand gepresenteerd werden.

De (s)tent trok veel prubliek en was voortdurend druk bezocht. Naast dat er vele foto’s van de gemaakte arrangementen gemaakt werden, werden ook de bloemen veelvuldig gefotografeerd met de naam, zodat deze besteld konden worden bij de exporteur/groothandel. Naast de doorlopende show in de stand was er ook de eerste dag nog een bruidsshow op het podium. Hierbij maakte Mark Frank verschillende types en stijlen bruidswerk, welke werden geshowd door een prachtige bruid.

"Een veel gehoord compliment was, dat naast de live entertainment, er ook een breed assortiment topproducten in de stand aanwezig was. Dit maakte de stand nog interessanter, en kon men dus ook direct zien bij welke kweker men de topkwaliteit kan kopen." vertelt John Elstgeest.

In de (s)tent werden deze editie poducten gepresenteerd van Van der Lugt Lisianthus, Decofresh Roses, Adomex, April Flowers Israel, Deliflor Chrysanten, Ichtus Flowers, Special Orchids, Beyond Chrysant, Florein Gerbera, Bredefleur, Selecta Cutflowers, Könst Alstroemeria

 

 

 


16-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS