zaterdag 8 augustus 2020
Let Hope Bloom Zomervakantie

Najaarsshow New Floral Experience in Venlo

Najaarsshow New Floral Experience in Venlo

Op zondag 29 september en maandag 30 september nodigt FloraZON in Venlo bloemisten uit voor de najaarsshow New Floral Experience. "Een florale beleving met volop inspiratie voor het najaar, winter en natuurlijk kerst."

De show zit boordevol activiteiten. Zo geeft Floraldesigner Stefan van Berlo de wervelende show 'Hello it's me' in het speciale Amaryllis theater. Franky Bollingh gaat bezoekers verrassen met de show ‘Let’s fire your imagination’. Sandra Attema geeft Cymbidiumlovers een florale herinnering in een heuse tattooshop die voor deze dag wordt ingericht. Techniek is de basis volgens Nicolle Boerma, die dit vanuit haar klaslokaal zal prediken tijdens deze show. En dan zijn er ook nog inspirerende demonstraties van Desiree Glasbergen en Ilse Rambags.

Samen met branchevereniging VBW introduceert Alflora de nieuwe thema’s en trends voor het najaar en de winter. Deze worden gepresenteerd aan de hand van vier consumenten types.

Alle vakgenoten zijn van harte welkom, gratis entreekaarten zijn aan te vragen via info@florazon.nl De najaarsshow wordt gehouden op zondag 29 september van 08.00 - 16.00 uur en op maandag 30 september tussen 16.00 en 22.00 uur.
 


23-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS