zaterdag 8 augustus 2020
Let Hope Bloom Zomervakantie

HortiContact maakt themagebieden bekend voor 2020 editie

HortiContact maakt themagebieden bekend voor 2020 editie

Glastuinbouwbeurs HortiContact voor de themagebieden voor de 2020-editie bekend gemaakt: Innovatiezone, Big data, Artificial Intelligence, Medicinale Cannabis, Soft Fruit en Horti Packaging. Het zesde themaplein wordt binnenkort onthuld. Verder zet HortiContact Next Level in, de nieuwe tweede beurshal van Evenementenhal Gorinchem, voor extra beursruimte. HortiContact vindt plaats op 18, 19 en 20 februari 2020 in Evenementenhal Gorinchem.

“De gekozen themagebieden sluiten aan op datgene wat nu actueel is in de tuinbouwsector, met name in de glastuinbouw. Door het toevoegen van themagebieden op de beursvloer wordt al snel duidelijk waar de bezoeker specifieke informatie kan vinden. Bovendien wordt de gehele beursvloer speelser dan voorheen ingericht. De tijd van lange paden is voorbij”, zegt Marielle Schonewille namens beursorganisator Easyfairs Nederland.

Een paar weken geleden is de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem in gebruik genomen. Er is een half jaar lang gewerkt aan een hypermoderne tweede beurshal. Onder de naam ‘Next Level’ wordt deze beurshal onder meer ingezet voor beurzen die qua invulling ook ‘next level’ gaan, zoals HortiContact. Om een ideale connectie te creëren tussen beide beurshallen, zijn er twee nieuwe roltrappen en een vaste trap geplaatst. De vernieuwde bovenverdieping bestaat in totaal uit 5.800 vierkante meter aan beursvoer en congresruimte.

“We kijken er naar uit om tijdens HortiContact 2020 Next Level te gaan. Door de fantastische invulling van deze nieuwe beurshal hopen wij veel exposanten en bezoekers positief te verrassen”, aldus Schonewille.

HortiContact is op 18, 19 en 20 februari te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. 


24-09-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS