maandag 25 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Nieuw bij F.N. Kempen...

Nieuw bij F.N. Kempen...

Per 1 oktober wordt het verkoopteam bij F.N. Kempen versterkt door Ruud Blom. Hij was voorheen altijd werkzaam bij zijn vader, Dick Blom van Dick Blom Boomkwekerijen B.V. Hier ondersteunde hij zijn vader bij verschillende verkoop- en promotiewerkzaamheden en was daarnaast vooral actief op de werkvloer tussen de productiemedewerkers.

Nadat Ruud zijn studie succesvol had afgerond, zocht hij een nieuwe fulltime uitdaging. Sander van der Vaart van F.N. Kempen en Ruud hebben op het Plantarium 2019 een goed gesprek gehad en dit leidde tot een vervolggesprek op de kwekerij en daarna het in dienst treden van Ruud Blom als verkoper.

Familiebedrijf F.N. Kempen is een moderne vasteplantenkwekerij in Mijdrecht met een totale oppervlakte van 10 ha. Het is een familiebedrijf in hart en nieren, waar veel waarde gehecht wordt aan persoonlijk contact, een flexibele instelling en korte lijntjes. Het bedrijf levert jaarrond uniforme en sterke planten en kruiden, mede dankzij de kweekomstandigheden bij partners in Griekenland en aan de Italiaanse bloemenrivièra.

 


02-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS