zaterdag 8 augustus 2020
Let Hope Bloom Zomervakantie

Beekenkamp Verpakkingen en Plants Ornamentals samen op Canadian Greenhouse Conference

Beekenkamp Verpakkingen en Plants Ornamentals samen op Canadian Greenhouse Conference

Beekenkamp Verpakkingen en Beekenkamp Plants Ornamentals slaan hun handen ineen om het brede assortiment te tonen aan de Canadese en Noord-Amerikaanse markt tijdens de Canadian Greenhouse Conference.

De verpakkingen-tak toont haar complete assortiment voor de teelt en productie van aardbeien, frambozen en blauwe bessen. Voor groentetelers worden logistieke oplossingen zoals de transportbakken AGF en komkommer oogstbakken gepresenteerd. Beekenkamp Plants toont twee kleurrijke producten uit hun eigen veredeling: de LaBella dahlia’s en de Kelos celosia’s.

“Ondanks de grote verschillen tussen Beekenkamp Verpakkingen en Beekenkamp Plants Ornamentals zijn er ook veel overeenkomsten. Beide bedrijven zien een behoorlijke groei in de Canadese en NoordAmerikaanse markt. Door kennis te delen en krachten te bundelen, staan we sterker in de markt. We profiteren van ieders voordelen en dat maakt Beekenkamp een sterke partner voor de gehele supply chain” aldus Sirekit Mol, marketing manager Beekenkamp Plants.In stand #1506 staan de nieuwe California aardbeien substraatbak, de 34-gaats aardbeien plug tray, de veelzijdige dahlia’s en kleurrijke celosia’s in de spotlights.

De ontwikkelingen in Canada gaan hard op het gebied van zacht fruit. Daar past de vraag naar een geschikte meermalige aardbeienteeltbak voor gotensystemen bij. De “California aardbeien substraatbak” van Beekenkamp is een stevige teeltbak van 1 meter die perfect op bekende gootsystemen past.

Voor de opkweek van aardbeien plugplanten, “Misted tip” planten genoemd, is een 34-gaats aardbeientray ontwikkeld met een cupinhoud van 85 cc. De tray heeft extra hoge poten, hierdoor raken de wortels de grond nooit en is er veel minder uitval dan bij eenmalige dieptrek trays.

LaBella dahlia staat bekend om de breedte van het assortiment. “From big to small, we have it all”. Naast de keuze in maten, is er ook een breed scala aan kleuren beschikbaar. Extra bijzonder zijn de zogenaamde ‘fun-kleuren’. Ook tonen zij een “Splash of colours” met de Kelos celosia. Deze kleurrijke pluimen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar blinken ook uit in de houdbaarheid op transport en in de winkel.

De Canadian Greenhouse conference vindt plaats op 9 en 10 oktober bij het Scotia Convention Centre, Niagara Falls. Beekenkamp is te vinden op stand #1506.
 


02-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS