zaterdag 8 augustus 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Esperit organiseert Espremiere Edition 2019

Esperit organiseert Espremiere Edition 2019

Op dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 oktober houdt kwekerij Esperit in 's-Gravenzande drie open dagen. Tijdens de Espremière Edition 2019 kondigt de specialist in stekmateriaal, groene planten en arrangementen een groot aantal noviteiten aan. Ook is er gelegenheid voor bezoekers om kennis te maken met het Esperience Center, de nieuwe showroom van Esperit Plants en Esperit Elements.

De driedaagse beurs wordt gehouden in het nieuwe bedrijfspand aan de Woutersweg 16 in 's-Gravenzande. Dat is één van de locaties waar Esperit Plants groene planten opkweekt, met name ficussoorten. Onder een eigen label, Esperit Ficuss, levert het bedrijf tientallen soorten, waaronder veel exclusieve variëteiten. Het is ook de nieuwe locatie van Esperit Elements. Met de inrichting van een nieuwe showroom kan Esperit het complete assortiment nu overzichtelijker en aantrekkelijker presenteren. Daarvoor is in het pand aan de Woutersweg een eigen Esperience Center ingericht.

Tijdens de Espremière Edition 2019 zijn er weer veel nieuwe variëteiten van groene potplanten te zien. De Espremière is ook de etalage voor het nieuwe assortiment van Esperit Elements, het label voor bijzondere maatwerkarrangementen. De beurs is op 8, 9 en 10 oktober dagelijks toegankelijk van 8.00 tot 16.00 uur.


 


04-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS