zaterdag 8 augustus 2020
FN TOP add Zomervakantie

HilverdaFlorist valt in de prijzen Proflora 2019

HilverdaFlorist valt in de prijzen Proflora 2019

HilverdaFlorist is tijdens de novelty awards op de Proflora 2019 flink in de prijzen gevallen. Voor zes prachtige producten was een mooie plaats podiumplaats weggelegd. Bij de Gerbera's claimden ze zelfs het hele podium met de Standaard Gerbera Mandala, Micro Gerbera Piccolini Assisi en de Standaard Gerbera Atlanta.

De jury was erg gecharmeerd van de Standaard Gerbera Mandala vanwege haar roze witte bi-colour en lange stevige stelen. De andere winnaar was de Micro Gerbera Piccolini Assisi, die bekend staat als klein schattig en kleurrijk. Piccolini doen het goed in bloemstukken, corsages en bruidsboeketten. De 3de prijs is voor de Standaard Gerbera Atlanta, die opvalt vanwege zijn sterke oranje kleur gecombineerd met groene hart.Bij de Dianthus was er een tweede plaats voor de Dianthus Raffine Elea. De Raffine bestaat uit verschillende elegant golvende bloemen die Elea een zeer verfijnde uitstraling geven. Dit maakt deze variëteit perfect voor het creëren van een romantische sfeer in elk boeket of mono in een huiskamer.

Noa veroverde de tweede plaats bij de Alstroemeria. Dit is de beste variëteit in de Florinca-serie van HilverdaFlorist. Onderscheidend door zijn stevige stelen met veel kleine bloemen en een lang vaasleven. Noa is een opvallende verschijning, rijk aan bloemen en heeft een lang vaasleven. Noa perfect voor bruiloften en andere speciale momenten.

Limonium Pearl Wings won de derde plaats in de categorie Limonium Statice. Limonium Pearl Wings is de perfecte finishing touch voor een prachtig veldboeket. Naast het lange vaasleven zijn de bloemen levendig en hebben een zeer frisse uitstraling en zijn erg geliefd bij bloemisten. 


09-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS