donderdag 16 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Decorum werkt samen met DJ Sam Feldt

Decorum werkt samen met DJ Sam Feldt

DJ Sam Feldt organiseert zaterdag 19 oktober met de Heartfeldt Neon Jungle een bijzonder nieuw concept tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Het is een CO2-neutrale fundraiser-party, waarbij alle opbrengsten ten goede komen aan de Heartfeldt Foundation, een non-profit organisatie die mensen informeert en inspireert om een milieubewuste levensstijl en duurzame toekomst voor iedereen mogelijk te maken. Ongeveer 50 influencers ontvingen vorige week een uitnodiging voor het feest in de vorm van een Areca van Feel Green van Decorum

Sam Feldt: "Ik was op zoek naar ludieke uitnodiging om het feest onder de aandacht te brengen, hoe kan dit nu beter dan met een duurzame groene plant? Zo kwamen we in contact met Decorum die met haar Feel Green assortiment een range duurzame planten aanbiedt. De Areca past perfect bij het thema van het feest." Bekijk hieronder de reacties van de influencers op social media.

De DJ wordt tijdens het event vergezeld door artiesten als Fedde le Grand en Sander Kleinenberg. De organisatie heeft als doel om volledig CO2 neutraal te zijn, waarbij de CO2-voetafdruk van zowel de artiesten, leveranciers als de fans gecompenseerd zal worden met het geld wat wordt ingezameld. Daarnaast is single-use plastic niet toegestaan en wordt er met een decor partij gewerkt die de elementen daarna gaat gebruiken voor Re-Use en Re-Cycle.

Kwekers die Feel Green aanbieden voldoen aan hoge duurzaamheidseisen en streven naar een minimale CO2 footprint. Zij zijn Global of MPS-Gap én MPS-SQ gecertificeerd waardoor aan strenge eisen op het gebied van onder andere product traceerbaarheid, hygiëne en sociale aspecten wordt voldaan. Feel Green is Product Proof gecertificeerd en naast het duurzame product zijn de verpakking en het etiket gemaakt van afbreekbare en hernieuwbare materialen en wordt de hoeveelheid plastic geminimaliseerd. Alle Feel Green producten worden geleverd in een kartonnen tray of een tray van gerecycled materiaal.

 


15-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS