dinsdag 25 februari 2020
1. RFH Trade Fair 2020 FN TOP add

Veel belangstelling voor eerste Groen & Wonen Event

Veel belangstelling voor eerste Groen & Wonen Event
Afgelopen weekend was er veel belangstelling voor het eerste Groen & Wonen Event plaats in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Ongeveer 11.000 bezoekers bezochten de 4 stijlkamers, de doorlopende demonstraties en presentaties. De gehele maand oktober is naast Woonmaand nu ook Groenmaand in de Woonmall. Zoals het er nu uit ziet krijgt het event in 2020 een vervolg.
 
Flink wat van de bezoekers hebben zich gericht laten informeren en groenadvies gekregen. Alle gemaakte arrangementen zijn gefotografeerd en tientallen consumenten hebben, voor de camera in de GreenBox, hun mening gegeven over groen in hun interieur.
 
De gemaakte fotografie in de drie woonstijlen ‘Sfeervol’, ‘Stoer’ en ‘Modern’ en de gemaakte how-to-make en sfeervideo’s worden de komende periode uitgebreid gepost op de online bloemistenplatfora Bloomtube & Flower Factor met als doel 10-duizenden bloemisten wereldwijd te inspireren en activeren.
 
Het Groen & Wonen Event is een samenwerking van Woonmall Alexandrium met de productgroepen Air So Pure, Always Kalanchoe, Trendy Dianthus, Anthurium info (snij & pot), Bromelia,  Simply Calla, bloemistenplatforms Bloomtube en Flower Factor en Marketingbureau Sense More & marketing.
 
 
 
 

 


17-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1 ANTHURA IGOTY


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS