zaterdag 8 augustus 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

FloraHolland doet proef met bereikbaarheid via WhatsApp

FloraHolland doet proef met bereikbaarheid via WhatsApp

Sinds afgelopen vrijdag is de klantenservice van Royal FloraHolland bereikbaar via WhatsApp. De pilot loopt vooralsnog tot en met donderdag 21 november. Om mensen de mogelijkheid te geven ook vragen via WhatsApp te stellen, heeft de veiling het telefoonnummer 06 58 873 097 opengesteld.

De veiling zegt hiermee gehoor te geven aan de oproep tot een betere bereikbaarheid. Er kan 24/7 een bericht gestuurd worden, maar er wordt alleen op werkdagen van 09.00 - 15.00 uur een reactie gegeven. De veiling belooft binnen de openingstijden binnen 4 uur een reactie te geven. Is de klantenservice niet open, dan volgt de reactie de volgende werkdag.

"Tijdens de pilot testen we of het gebruik van WhatsApp de bereikbaarheid van Royal FloraHolland verbetert en of de berichtendienst een goede toevoeging is aan onze dienstverlening. Afhankelijk van die uitkomsten beslissen we of we daarna blijvend WhatsApp aanbieden als service."

Om te 'appen' met het Contact Center van Royal FloraHolland voeg je het telefoonnummer 06 58 873 097 toe aan de contactenlijst van je telefoon en stuur je een vraag per WhatsApp-bericht. Wie wil bellen, kan het centrale telefoonnummer gebruiken: 088 - 789 89 89.


23-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS