zaterdag 8 augustus 2020
Let Hope Bloom Zomervakantie

Dümmen Orange maakt zich op voor Experience Week

Dümmen Orange maakt zich op voor Experience Week

Dümmen Orange maakt zich op voor een enerverende beursweek, de Dümmen Orange Experience Week. In week 45 is de veredelaar namelijk niet alleen aanwezig op de Trade Fair in Aalsmeer en de IFTF in Vijfhuizen, maar organiseert het ook een Open Huis op de locatie in De Kwakel én de Dümmen Orange Experience Party.

Rokus Hassefras, Marketing Manager bij Dümmen Orange zegt: “Het is voor Dümmen Orange altijd een plezier om in week 45 op de verschillende locaties zoveel bezoekers te verwelkomen. Het biedt ons de gelegenheid om met tal van mensen in contact te komen, waaronder telers, bloemisten, groothandelaren en retailers, om zo meer te horen over hun wensen en voorkeuren.”

Het Open Huis wordt georganiseerd van 4 t/m 8 november in De Kwakel. Hier wordt een breed rozenassortiment gepresenteerd uit de productielocaties in Nederland, Kenia, Ethiopië, Ecuador en Colombia. Nieuw tijdens het Open Huis is de presentatie van de product-highlights Pina Colada, Popcorn, Vitamums, Rainbow Circus, rozen en poinsettia in inspirerende cirkelarrangementen. Op deze locatie wordt op 7 november voor klanten de Experience Party georganiseerd.

Op 6 en 7 november pakt de veredelaar uit op de Royal FloraHolland Trade Fair met twee stands. Nieuw dit jaar is de manier waarop Dümmen Orange haar producten presenteert. In plaats van een breed productassortiment is gekozen voor inspirerende product-high-lights. In de Meet & Greet-stand (nr. 20.5) zijn bloemenarrangementen, potplanten, bloeiende bollen en de highlights van de tropische planten te zien. En in stand nr. 7.6 vazen met rozen, afkomstig van de verschillende locaties in Nederland, Kenia, Ethiopië, Ecuador en Colombia.

Op 6, 7 en 8 november is Dümmen Orange op de IFTF in Vijfhuizen te vinden in stand A3.02 waar bezoekers de gelegenheid hebben voor een Meet & Greet. Hier zijn de meest recente Dümmen Orange rassen en noviteiten voor de retail te zien.

 

 


23-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS