zaterdag 8 augustus 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Kwekersplein op vakbeurs Trendz

Kwekersplein op vakbeurs Trendz

Vakbeurs Trendz gaat het aanbod voor bloemisterijen voor de aankomende editie verder uitbreiden. Het ondernemersplein dat op Trendz Najaar werd geïntroduceerd wordt verder doorontwikkeld onder de nieuwe naam Flora Plaza. Nieuw op Flora Plaza is het Kwekersplein, waar bloemisten in contact kunnen komen met kwekers om zo het verhaal achter de bloem of plant te ontdekken. Het Kwekersplein biedt plaats aan meer dan 40 producten. 

“We willen onze concepten op Trendz continu verder ontwikkelen. Hierbij vormen reacties en behoeften van bezoekers, maar ook exposanten, de basis. De eerste editie met een centraal plein voor bloemisterijen was een succes, maar er was ook ruimte voor verbetering. Zo gaven de bezoekende bloemisten aan ook in contact te willen komen met kwekers om het verhaal achter de bloem te ontdekken. Dit is tegenwoordig voor de bloemist erg belangrijk om zich te kunnen onderscheiden”, zegt Mascha de Bruin, Event Manager van Trendz.

“Naast ‘het verhaal achter de bloem’, ontdekken bloemisten hier ook de nieuwste innovaties in bloemen en planten. Verder presenteren diverse groothandelaren zich rondom het plein, hierdoor kan de bloemist zich direct oriënteren bij welke handelaar de bloem of plant wordt afgenomen. Zo komt er een mooie kruisbestuiving tot stand over het grootste gedeelte van de keten” vervolgt De Bruin.

Uitgever Hortipoint van Bloem & Blad verzorgt op Flora Plaza demonstraties door arrangeurs en een wedstrijd bloemschikken onder studenten van verschillende bloemschik opleidingen. Verder staan er aanverwante producten rondom het plein. 

Trendz Voorjaar is op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 januari 2020 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem.


25-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS