zaterdag 8 augustus 2020
Zomervakantie FN TOP add

Holex Flower brengt ode aan Hollandse Meesters op IFTF

Holex Flower brengt ode aan Hollandse Meesters op IFTF

Van 6 t/m 8 november vindt in Vijfhuizen weer de jaarlijkse IFTF plaats. Beursdeelnemer Holex Flower heeft dit jaar voor de IFTF en de daaromheen georganiseerde Showweek gekozen voor het thema “Hollandse Meesters”. Hiermee wordt de belangrijke rol van bloemen in de rijke Nederlandse (kunst-)geschiedenis uitgelicht en wil de bloemenexporteur de Nederlandse Meesters van vandaag in het zonnetje zetten: de bloemenkwekers die de prachtigste producten ontwikkelen.

In de stand zijn de bloemen de meesters: met indrukwekkende 3D schilderijen, gemaakt van bloemen, laat Holex Flower haar producten op een bijzondere manier zien aan de beursbezoekers, helemaal in de stijl van de Meesters van weleer.

De exporteur zet zich er elke dag voor in om de import van bloemen zo gemakkelijk mogelijk te maken voor haar klanten. In de afgelopen jaren zijn hiervoor nieuwe kantoren geopend, om klanten in de betreffende regio zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zowel hoofdkantoor Holland als de dochtervestigingen Miami en Shanghai hebben alle drie een gebruiksvriendelijke, 24/7 bereikbare webshop. Groothandelaren en andere bedrijven uit de bloemenindustrie kunnen hier overal ter wereld hun bestellingen plaatsen.

Holex Flower is te bezoeken in stand B4.06 op de IFTF en ook op het hoofdkantoor aan de Magnolia 3 in De Kwakel is tijdens de beursdagen volop inspiratie te vinden.

 

 


28-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS