zaterdag 8 augustus 2020
Zomervakantie FN TOP add

Nederlandse chrysantenvak als collectief op Trade Fair Aalsmeer

Nederlandse chrysantenvak als collectief op Trade Fair Aalsmeer

Inspirerende vormen, veel volume, alle denkbare kleuren en uitstekende houdbaarheid. Chrysanten hebben wel 1001 mogelijkheden om spannende én lucratieve boeketten te maken die verschillende generaties aanspreken. Op de Trade Fair Aalsmeer heeft het Nederlandse chrysantenvak, verenigd in Stichting Chryson, in de stand van ‘Just Chrysanthemum’ ruim 100 verschillende chrysanten verwerkt in commercieel bloemwerk. Hierbij is rekening gehouden met trends voor 2020, consumenteninzichten die zijn opgedaan uit recente marktonderzoeken en de verschillende seizoenen binnen het jaar.

Stichting Chryson is het samenwerkingsverband tussen de Nederlandse chrysantenkwekers en de veredelaars Armada, Deliflor, Dekker Chrysanten, Dümmen Orange, Floritec en Royal van Zanten. Het is al sinds 1999 actief en is eind 2005 gestart met de promotiecampagne ‘Just Chrysanthemum’, of te wel ‘Just Chrys’. Doel is om door de keten heen te laten zien dat juist de chrysant een bloem is voor verrassend en eigentijds bloemwerk, voor een betaalbare prijs en bovendien ook zeer gewild door consumenten van verschillende generaties.

In de stand 1.4 verwelkomt het chrysantenvak retailers en leveranciers graag persoonlijk. Om zeker te zijn van een persoonlijk gesprek en verdere toelichting op alles wat getoond wordt op de stand kunnen zij een afspraak maken via Brigitte Hagen, brigitte@conceptfactory.eu, 06-5149336. 

Speciaal voor chrysantenkwekers- en veredelaars wordt op woensdag 6 november en donderdag 7 november om 8.00 uur een rondleiding op de stand georganiseerd. Het team van Just Chrys vertelt hen dan graag meer over de beurspresentatie en de promotieactiviteiten die jaarrond gedaan worden.


30-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS