maandag 25 mei 2020
FN TOP add FN TOP logo

AltaNova Blooming Dreams

AltaNova Blooming Dreams

Het familiebedrijf AltaNova lanceert volgende week op de Trade fair haar nieuwe huisstijl, met bijpassende pay-off: Blooming Dreams. De afgelopen jaren heeft het familiebedrijf veel ontwikkelingen doorgemaakt en de jongere generatie is nu ook toegetreden in het bedrijf. Hoog tijd voor een vernieuwde huisstijl vindt AltaNova.

De afgelopen maanden zijn de nieuwe huisstijl en bijpassende huisstijlmiddelen ontwikkeld. Naast een nieuw logo, zijn er ook nieuwe verpakkingen (hoezen en etiketten) voor AltaNova’s bloeiende producten. Daarnaast wordt volgende week de geheel vernieuwde website gelanceerd en wordt er een gloednieuw magazine uitgebracht.

AltaNova is met haar vijf kwekerijen gespecialiseerd in het kweken van bijzondere bloeiende producten voor ieder seizoen en stelt zichzelf de missie juist de ‘niet standaard’ producten, maar de bijzondere parels te kweken en beschikbaar te maken voor de consument, hoe moeilijk deze ook te telen zijn.

Tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair worden bezoekers uitgenodigd om AltaNova’s ‘droomwereld’ binnen te stappen. Alle zintuigen worden geprikkeld in de bloeiende kas en de nieuwe huisstijl is uiteraard ook te bewonderen. AltaNova is te bezoeken in stand 35.12, van 6 tot en met 8 november.


30-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS