zaterdag 8 augustus 2020
FN TOP add Zomervakantie

Goedegebuure zet droogbloemen buiten

Goedegebuure zet droogbloemen buiten

Goedegebuure Natural Decorations pakt uit met droogbloemen en presenteert deze tijdens de Trade Fair in stand C6. De groothandel in vers en droogdecoratie heeft meer dan 50 verschillende soorten droogbloemen. Verder zijn die soorten vaak weer verkrijgbaar in diverse kleuren. Het bedrijf is sterk in Pampasgrassen, Lagures, gedroogde grassen en het ontdekken van nieuwe zomerbloemen die gedroogd kunnen worden. 

Elk seizoen breidt Goedegebuure het assortiment droogbloemen uit. Het bedrijf is namelijk altijd op zoek naar nieuwe soorten. Daarmee begonnen ze 7 jaar geleden. Ze voelden al aan dat droogbloemen terug zouden komen van weggeweest en dat het weer hip zou worden om natuur in huis te halen. Dat bleek een goede zet. Droogbloemen zijn ook deze herfst en winter trendy.

Het merendeel van de droogbloemen bij Goedegebuure komt van Hollandse bodem. Ook het verven dat tegenwoordig op waterbasis gebeurt, wordt in Nederland gedaan. En bij Goedegebuure zijn de verpakkingsmogelijkheden legio. Verder werkt Goedegebuure met kwekers die MPS- GAP gecertificeerd zijn.


 


30-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Groen-Direkt


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS