donderdag 28 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

P. van Dam onderdeel van Dutch Flower Group

P. van Dam onderdeel van Dutch Flower Group

Bloemen im- en exportbedrijf P. van Dam & Zn. B.V. is vanaf 1 januari onderdeel van Dutch Flower Group (DFG). Van Dam zal zich als marktpartij zelfstandig blijven profileren. Dutch Flower Group verwacht met deze uitbreiding een verdere versterking van haar marktpositie te kunnen realiseren binnen het groothandelssegment in Europa.

Van Dam is sinds 1973 actief als gespecialiseerde handelsonderneming in verse snijbloemen en beleverd voornamelijk groothandelsbedrijven in West-Europa. Van Dam heeft 80 medewerkers in dienst en is in 2019 goed voor een geschatte omzet van ruim € 35 miljoen. Naast exportactiviteiten beschikt Van Dam ook over een netwerk voor de import van snijbloemen uit onder meer Spanje, Italië en Ecuador.

Directeuren Leon van Dam en Richard Koenen van Van Dam: “Voor ons team is de aansluiting bij Dutch Flower Group een prachtige stap voorwaarts. We krijgen een betrokken partner aan boord om vanuit kracht en een wereldwijd netwerk samen verder te kunnen bouwen aan onze klantrelaties.”

 

 

 


31-10-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS