zondag 31 mei 2020
FN TOP logo Let Hope Bloom

Holstein Flowers introduceert nieuwe huisstijl op Trade Fair

Holstein Flowers introduceert nieuwe huisstijl op Trade Fair

Op de Trade Fair in Aalsmeer presenteert gerberakweker Holstein Flowers uit De Lier deze week zijn gloednieuwe huisstijl. Met deze nieuwe look wil Holstein Flowers zijn positie als toonaangevende gerberakweker onderstrepen en onderscheidend blijven.

Tijdens een feestelijk klantenevenement op 1 november presenteerde Holstein Flowers de nieuwe uitstraling als eerste aan zijn klanten. Directeur Leo van Holstein schetste een beeld van de markt en vertelde waarom voor een nieuw jasje gekozen is: “De markt verandert in snel tempo en de concurrentie neemt toe. Als Holstein Flowers worden we steeds vaker gekopieerd wat betreft huisstijl en uitstraling. Om onderscheidend te blijven, hebben we een geheel nieuwe huisstijl ontwikkeld die vertelt waar wij voor staan. Onze kernwaarden zijn daarom terug te vinden in onze nieuwe huisstijl.”

Nu kan ook het grote publiek de nieuwe uitstraling​ bekijken op de Trade Fair in Aalsmeer. Naast het nieuwe logo laat de gerberakweker ook zijn nieuwe verpakkingen te zien. Bovendien kunnen bezoekers de allernieuwste gerberasoorten uit eigen veredeling bekijken in de stand.

Holstein Flowers is te bezoeken in hal 1, stand 6.9 van 6 tot en met 8 november.

 


06-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. FH100procentdigitaal


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS