donderdag 16 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Anthura genomineerd voor International Grower of the Year 2020

Anthura genomineerd voor International Grower of the Year 2020

Na het winnen van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019 is veredelaar Anthura nu ook genomineerd voor de prestigieuze International Grower of the Year Award in de categorie ‘jonge planten’. Anthura is het enige Nederlandse bedrijf onder de tien genomineerde bedrijven uit acht landen. De Awards worden verleend door de International Association of Horticultural Producers (AIPH), die met deze "Oscars" de beste van de besten in de tuinbouwsector erkent. 

Anthura tijdens de uitreking van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019

De tien finalisten zijn Anthura, BellaRosa, Citrina Sales BV, Danziger Guatemala, Hangzhou Huazhiyun Agriculture Investment Co. Ltd., Hasfarm Holdings Ltd., Kernock Park Plants Ltd.,LVG Plants (Pty) Ltd., Miao Fu Holdings Co. Ltd. en Oserian Development Co. Ltd. ZIj zijn afkomstig uit China, Ecuador, Hong Kong, Israel, Kenya, South Africa en het Verenigd Koninkrijk.

De awards worden uitgereikt in de vijf categoriën planten en bomen, snijbloemen, jonge planten, inspiring business en duurzaamheid. Van de winnaars uit elke categorie wordt er een algemene winnaar gekroond tot Gold Rose Winner, de meest prestigieuze award van de avond. Deze Award was in 2019 voor het Belgische Gediflora, die toen ook won in de categorie "jonge planten." De winnaars worden bekend gemaakt op 28 januari 2020 tijdens de IPM Essen. De genomineerden in de categorie ‘duurzaamheid’ worden tijdens het event in Essen pas bekend gemaakt. 

 

 


Leandra de Boef | 08-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS