dinsdag 14 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Dutch Flower Awards 2019 uitgereikt

Dutch Flower Awards 2019 uitgereikt

Donderdagmiddag, 8 november, zijn tijdens de Trade Fair in Aalsmeer de Dutch Flower Group awards 2019 uitgereikt. Onder grote belangstelling kregen Van der Lugt Lisianthus, Ter Laak Orchids en Flores Silvestres de award uit handen van CEO Marco Van Zijverden. De erkenning van voorkeurspartner (Preferred Partner Recognition) werd toegekend aan Hans van der Meulen.

foto: DFG

Het is voor de 18e keer dat Dutch Flower Group (DFG) haar ketenpartners in de schijnwerpers zet met de Awards, die uitgereikt worden in de categorieën snijbloemen, planten en buitenlandse kwekers. Het thema van de verkiezing is dit jaar 'duurzame relatie', aansluitend op het 20-jarig bestaan van DFG dit jaar. 

"Duurzame Relaties, het thema van de Dutch Flower Awards dit jaar, zijn het fundament om de vele uitdagingen, die voorliggen, het hoofd te bieden." aldus CEO Marco van Zijverden. Hij noemde onder meer in zijn speech de geopolitieke ontwikkelingen zoals Brexit en de toenemende kostendruk. Dit jaar verwacht DFG een omzet van ruim € 1,650 miljard te gaan realiseren, een groei van 8% ten opzichte van 2018. Komend jaar zal, naast verdergaande digitalisering en programma’s rondom verduurzaming, door DFG ook ingezet worden op versteviging van haar internationale marktpositie. Dit doet zij middels intensivering van klantrelaties, nauwere samenwerking met kwekers en uitbreiding in nieuwe marktgebieden

In de categorie bloemen waren de genomineerden Niels Kreuk B.V., Novastar Lilies en Van der Lugt Lisianthus. In de categorie planten zijn Eurogreen B.V., Van Geel Orchideeën en Ter Laak Orchids genomeneerd. AQ Roses uit Ethiopië, Flores Silvestres uit Colombia en Saidi Ronen uit Israël waren de genomineerde buitenlandse partners voor de Dutch Flower Awards.

 

 


Leandra de Boef | 08-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS