donderdag 16 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Van der Plas Foundation overhandigt riante cheques aan goede doelen

 Van der Plas Foundation overhandigt riante cheques aan goede doelen

Stichting de Brug en Campagneteam Huntington hebben beiden een cheque van €12.500,- uit handen van de Van der Plas Foundation ontvangen. In het kantoor van Floral Trade Group werd op 5 november het bedrag, wat werd ingezameld tijdens het VV Katwijk Gala, aan hen overhandigd.

De inhoud van de cheques was een complete verrassing voor beide goede doelen. Na het zien van de bedragen was er verbijstering en dankbaarheid. “Hier kunnen we een jaar lang maaltijden van serveren!”, reageerde een blijde Henk de Wit van Stichting de Brug. Nadat Campagneteam Huntington hetzelfde bedrag van €12.500,- ontving, vertelde Nicoline van der Plas haar aangrijpende verhaal: de reden die haar motiveert om zich met hart en ziel in te zetten voor dit mooie doel. Zij zijn de redenen waarom de Van der Plas Foundation is opgericht door Floral Trade Group: het spreekwoordelijke maatschappelijke steentje willen bijdragen.

Op 7 september 2019 vond het VV Katwijk Gala plaats bij Grand Hotel Huis ter Duin. Een avondvullend programma met 560 gasten waarbij een culinair diner zich afwisselde met entertainment, veilingen en een loterij. Het bedrag dat Campagneteam Huntington en Stichting de Brug ontvingen, is een deel van de opbrengst van het VV Katwijk Gala. Met de rest van de opbrengst wordt VV Katwijk gesteund om het spelen op top-amateurniveau te behouden. 

 

 


11-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS