zondag 15 december 2019
FN TOP add FN TOP logo

Marketingafdeling FleuraMetz wordt zelfstandig marketingbureau

Marketingafdeling FleuraMetz wordt zelfstandig marketingbureau

De marketingafdeling van FleuraMetz zal vanaf 1 januari 2020 volledig zelfstandig gaan opereren als marketingbureau. De naam van het nieuwe bureau is purple-wire. Naar eigen zeggen een compact, realistisch, marketingbureau.

Het nieuwe marketingbureau in de sector gaat voor de verbinding van beleving aan resultaat. "Emotie en beleving liggen niet alleen besloten in de producten binnen de sierteelt maar voeren ook al jarenlang de boventoon in de communicatie. Toch is er te weinig verbinding met daadwerkelijk resultaat: de transactie." Het nieuwe marktingbureau wil creatieve ideeën en processen verbinden aan meetinstrumenten om zo inzichtelijk te maken wat deze ideeën en processen opleveren. Hiermee is er niet alleen sprake van inspiratie, maar ook van inzicht en overzicht.

"Dit overzicht is hard nodig. De sierteelt is de geschenkensector bij uitstek, maar laat zich passeren door indirecte concurrenten in food en non-foodsectoren. purple-wire denkt mee op strategisch, tactisch en praktisch niveau."

Het marketingbureau blijft nauw samenwerken met FleuraMetz Groep, waardoor het haar opdrachtgevers de mogelijkheid biedt om ketenbreed te kunnen opereren. "Het belang van samenwerken als gehele keten om bloemen, planten en hardware vanzelfsprekend te maken is niet nieuw, maar wordt nog veel te weinig benut."

               
 


11-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2 Fotos IFTF 2019


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS