zondag 31 mei 2020
Let Hope Bloom FN TOP logo

Een kijkje in de toekomst tijdens Waterdrinker GTC Days

Een kijkje in de toekomst tijdens Waterdrinker GTC Days

Tijdens de GTC Days van Waterdrinker op 3 t/m 8 november was de belangstelling voor bijzondere bloemen en planten groot. In het voerden bijzondere Novelties & Specialties en opvallende Future Plants dan ook de boventoon.

Bezoekers kregen een kijkje in de toekomst van Fons Bon van Waterdrinker. Hij vertelde alles over Future Plants: bijzondere planten die nog niet op de markt zijn, zoals de Alocasia zebrina black en de Philodendron verrucosum lincensi. Deze nieuwe planten worden in 2020 exclusief bij Waterdrinker gelanceerd als Novelty & Specialty. Een echte aandachtstrekker was de stoere Mangave, een kruising tussen de Agave en de Manfreda. "Deze plant heeft het beste van beide werelden: de krachtige vorm van de Agave en de unieke, kleurrijke bladprint van de Manfreda", vertelt Ed Mol van Waterdrinker.

Er hing een gezellige, ontspannen sfeer tijdens de GTC Days. Het prachtige aanbod en de kwekerspresentaties waren een bron van inspiratie voor bezoekers. Bovendien was er allerlei entertainment. De zingende bloem, de levende plant, die af en toe zorgde voor grote hilariteit, en de ‘Meisjes van het Compliment’ zorgden voor een feestelijke sfeer. 

Het succes van de GTC Days was volgens Waterdrinker mede te danken aan de grote bijdrage van kwekers en partners Dobbeflowers en Dillewijn Zwapak. Zij boden niet alleen een prachtig assortiment aan, maar zorgden daarnaast voor een constante aanvoer van producten én vermaak. Zo waren er Meet & Greets met specialisten, inspiratievolle presentaties en een fantastische show rondom de campagne voor de snij-Amaryllis ‘Hello it’s me’ door Florian Seyd en Ueli Signer van The Wunderkammer.


Leandra de Boef | 14-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS