dinsdag 14 juli 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Conclusion levert Royal FloraHolland nachtrust-as-a-service

Conclusion levert Royal FloraHolland nachtrust-as-a-service

Het magische toverwoord is nachtrust-as-a-service en dat valt in het gesprek met Pierre Bankras, voormalig IT Transformation Lead bij Royal FloraHolland, meerdere malen. Die nachtrust wordt geleverd door partner Conclusion. Hoe de bloemenveiling in een paar jaar de toekomst instapte.

Royal FloraHolland is een icoon in de Nederlandse markt en is al meer dan 100 jaar de plek waar kwekers en bloemenhandelaren met elkaar zaken doen. Waar het vroeger nog ging op de veiling zelf en met behulp van de zo bekende veilingklok, is het speelveld nu aan het veranderen met handelaren over de hele wereld die via Royal FloraHolland digitaal met de kwekers in verbinding staan. Maar zonder slag of stoot ging die ontwikkeling niet. De onderliggende IT-infrastructuur bleek niet geschikt om er een digitaal platform op te laten draaien, met als gevolg dat er harde maatregelen moesten worden genomen.

"Er was veel legacy", zegt Pierre Bankras. "RFH was een fusiebedrijf waarbij de IT nooit echt geïntegreerd was. Daarnaast was er veel 'doe het zelf-IT'. Het was storingsgevoelig met de vele transacties die er afgehandeld werden en lag te vaak stil. Doordat meer dan 80 procent van het budget opging aan het in stand houden van de legacy, was er te weinig over om nieuwe dingen te doen."

Lees hier verder
 


21-11-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

TE HUUR TE KOOP


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS