zaterdag 8 augustus 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Jan van Dam nieuwe CCO Dutch Flower Group čn beoogd opvolger van Marco van Zijverden

Jan van Dam nieuwe CCO Dutch Flower Group čn beoogd opvolger van Marco van Zijverden

Jan van Dam treed vanaf 1 januari 2020 aan als de nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) bij Dutch Flower Group (DFG). Hij maakt in die rol deel uit van het Executive Committee van DFG. Van Dam is tevens de beoogd opvolger van CEO Marco van Zijverden, laat DFG weten. Van Zijverden heeft te kennen gegeven begin 2021 toe te teden tot de Advisory Board van DFG. Van Dam zal hem op dat moment als CEO opvolgen en toetreden tot de Raad van Bestuur.

De 47-jarige Van Dam maakt bewust een overstap naar de sierteeltsector met deze nieuwe rol binnen DFG: “ik zie ernaar uit om met mijn jarenlange ervaring binnen de internationale retail, mede vorm te gaan geven aan de duurzame groei voor Dutch Flower Group, haar bedrijven, haar partners en haar klanten”. 


Van Dam is zijn loopbaan gestart bij Ahold met verschillende commerciële posities binnen Albert Heijn. Vervolgens vervulde hij diverse CEO- en directieposities in zowel Nederland, Centraal Europa als de Verenigde Staten. In zijn laatste functie was hij als lid van de Albert Heijn directie verantwoordelijk voor speciaalzaken en nieuwe markten.


06-12-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS