woensdag 12 augustus 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Pilot succesvol; voortaan appen we ook met FloraHolland

Pilot succesvol; voortaan appen we ook met FloraHolland
Na een succesvolle pilot heeft FloraHolland besloten WhatsApp als volwaardig servicekanaal in te zetten voor haar klanten. Kwekers en kopers kunnen het Contact Center van Royal Floraholland voortaan appen waar en wanneer het hen uitkomt. Antwoorden krijgen ze echter alleen tijdens de openingstijden van FloraHolland.
 
Antwoord op Whatsapp-berichten geeft het Contact Center van maandag tot en met donderdag van 05.30 tot 17.00 uur en op vrijdag tussen 5.30 en 16.00 uur. Appen kan via het bekende klantenservicenummer 088 78989898. Tijdens de pilot was hier nog een apart 06-nummer voor, maar dat komt weer te vervallen.
 
 
Uit de pilot is naar voren gekomen dat kwekers en kopers graag vragen willen stellen aan de bloemenveiling via het medium wat niet meer weg te denken is uit deze tijd. Niet hoeven wachten, "direct" antwoord krijgen én het persoonlijke karakter van WhatsApp zijn hiervan de belangrijkste voordelen. Het contact is bovendien zeer laagdrempelig, persoonlijk en eenvoudiger. 
 

 


Leandra de Boef | 09-12-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS