vrijdag 25 september 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Boomkwekers Euregio organiseren tuinplanten vakbeurs TreeVention

Boomkwekers Euregio organiseren tuinplanten vakbeurs TreeVention

Boomkwekers uit de Euregio organiseren gezamenlijk de vakbeurs TreeVention op 26 en 27 januari 2020. Hier presenteren de kwekers zich in een stand en organiseert Garden Plant daarnaast een orderbeurs met meer dan 1250 verschillende partijen tuinplanten.

TreeVention wordt bezocht door een brede doelgroep. In- en verkopers van tuinplanten en boomkwekerij-artikelen zoals handelaren, groothandelaren, tuincentrumeigenaren, hoveniers, tuinaanleggers, overheden, kwekers, bloemisten en overige branchegenoten bezoeken TreeVention. Het aanbod is zowel gericht op de zelfstandige ondernemer als ook op de grotere ketens. Mede door de ligging zal TreeVention een internationaal publiek trekken.De Euregio is het grootste aaneengesloten productiegebied voor boomteelt in de wereld, met als kenmerk het brede en diepe assortiment dat er wordt geproduceerd. Op TreeVention treffen bezoekers dit complete aanbod op één beurs. De entree van de beurs is gratis en er zijn geen toegangskaarten nodig. Ook parkeren is gratis en alle bezoekers worden op een hapje en drankje getrakteerd. De beurs is op zondag 26 januari open van 09.00 tot 15.00 uur en op maandag 27 januari van 08.00 tot 19.00 uur. 

De TreeVention wordt gehouden op het Flora Trade Parc Venlo, Hollandlaan 23, 5928 RX Venlo. 
Meer informatie is ook te lezen op www.treevention.eu.

 


24-12-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS