vrijdag 25 september 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Dümmen Orange presenteert zich op IPM 2020 als trendsetter met nieuwe look and feel

Dümmen Orange presenteert zich op IPM 2020 als trendsetter met nieuwe look and feel

Dümmen Orange presenteert zich eind januari op de IPM in Essen met een geheel nieuwe productpresentatie die de belangrijkste highlights toont als megatrends. Ook zal de veredelaar tijdens de beurs het nieuwe Green Trend Report 2020/2021 onder de aandacht brengen van de internationale pers.

Het assortiment wordt gepresenteerd in stand 2D10 in Hal 2, waar het internationale team bezoekers rond zal leiden in de Dümmen Orange-wereld van potplanten, eenjarigen, vaste planten, snijbloemen, tropische planten en bloembollen. De veredelaar benadrukt op de beurs haar rol als trendsetter met een nieuwe look & feel, waarbij het presenteren van een zeer breed assortiment ingeruild wordt voor het tonen van de belangrijkste producten in een inspirerende setting. Ook krijgt de stand een complete make-over om bezoekers met megatrends te inspireren en de belangrijkste producten te highlighten.De meest toonaangevende snijbloemen, pot- en perkplanten, bloembollen en tropische planten worden gepresenteerd in de vier megatrends Urban Jungle, Sustainability, Easy Care en Ready Made.  

Product Highlights
Op de IPM presenteert Dümmen Orange een selectie van nieuwe, bijzondere producten uit haar brede aanbod van eenjarigen, vaste planten, tropische planten, potplanten, snijbloemen en bloembollen. Hieronder een aantal opvallende highlights.

Tuinchrysant – Homerun
Homerun is de nieuwe groep van tuinchrysanten binnen het nieuwe Vitamum-concept. Deze tuinchrysanten overtuigen met hun grote bloemen en zijn verkrijgbaar in vijf kleuren. Omdat ze als één groep zijn veredeld, kennen de kleuren een zeer uniforme groei en een net zo uniform bloeivenster. Uitermate geschikt voor bedekte en onbedekte teelten in middelgrote en grote potten.

Poinsettia - Freya
Freya is een nanoBract type Poinsettia. Dat houdt in dat alle bracteeën zich aan de bovenkant van de plant bevinden. Het ras overtuigt door de fraaie V-vormige plantopbouw en de uitstekende vertakking waardoor het ideaal is voor betrouwbare teelten met hoge dichtheden. Het donkere blad en de helderrode bracteeën zorgen er samen voor dat Freya op de winkelvloer een perfecte uitstraling heeft.

Chrysanthemum - Pina Colada
Pina Colada is zeer groeikrachtig en heeft een uitstekende reactietijd. Het ras is bestand tegen roest en laat zich bovendien goed transporteren. Na transport blijft de bloem stabiel met een eersteklas houdbaarheid en vaasleven. Pina Colada is onder de snijchrysanten een blikvanger met opvallende kwaliteiten in alle omstandigheden.

Coleus – Le Freak
De nieuwe coleus Le Freak past perfect in de Urban Jungle trend. Met de wonderlijke, bijzondere bladvorm en kleurstelling vestigt het ras alle aandacht op zich. Het maakt niet uit of Le Freak solo in een pot wordt toegepast of samen met andere gewassen in andere kleuren. Deze nieuwe coleus ziet er altijd fantastisch uit.

Pelargonium – Survivor Idols Rosalinda
Een bijzonder hoogtepunt binnen ons Pelargonium-assortiment is de nieuwe Rosalinda met opvallende grote roze bloemen. De gemiddelde groeikracht en ronde plantopbouw maken Rosalinda -net zoals alle andere Survivor Idols- zeer geschikt voor grotere potten en teelten laat in het seizoen.

 


02-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS