vrijdag 25 september 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

NIMA Sierteelt Marketing Event: De Kracht van Duurzaamheid

NIMA Sierteelt Marketing Event: De Kracht van Duurzaamheid

Op woensdag 25 maart aanstaande vindt het volgende NIMA Sierteelt Marketing Event plaats. Het vierde event van de NIMA community Foodchain & Agrimarketing (FAM) heeft als thema "De kracht van Duurzaamheid". 

Het vermarkten van duurzaamheid, hoe geef je dat inhoud? Op 25 maart komen de vele aspecten van duurzaamheid aan de orde en wordt inhoud gegeven aan deze vraag. Denk daarbij aan de duurzame klant relatie. Wat verwacht de klant als het gaat om een duurzaam geteeld product? Is dit afkomstig van een resistent op tolerant ras, is de plantweerbaarheid maximaal ingevuld en wordt er gewerkt met natuurlijke vijanden? Hoe zit het met de footprint van het product en welke duurzame verpakking is gebruikt? Wat valt er te zeggen van de duurzaamheid van de onderneming waar de product heeft plaats gevonden en is de sociale paragraaf duurzaam ingevuld?

Sierteelt is binnen de Agri-business een unieke sector met luxe producten, veelal niet bestemd voor consumptie en met bijzondere eisen qua logistiek en verzorging. Bloemen, planten en bomen zijn belangrijk voor ons klimaat en voor het comfortabel kunnen wonen en werken. Ook roepen ze vaak bijzondere emoties en herinneringen op. "Sierteeltmarketeers zorgen voor de groei en bloei van deze bijzondere sector. Wij vinden het belangrijk om ons gezamenlijk over specifieke onderwerpen te laten informeren, inspiratie van binnen en buiten de sierteeltsector op te doen en het onderlinge netwerk te faciliteren en versterken", aldus de NIMA community FAM, het expertiseplatform met actieve leden in de marketing binnen de foodchain en de agri-business. 

Het Sierteelt Marketing Event wordt speciaal georganiseerd voor en door sierteeltmarketeers; de professionals in marketing, communicatie en sales binnen de sierteeltsector. Het event vindt plaats op landgoed Op Hodenpijl in Schipluiden. Meer informatie over het event vind je op de website van het NIMA.
 


Leandra de Boef | 08-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS