vrijdag 25 september 2020
FN TOP add Let Hope Bloom

Facilicom verzorgt komende vijf jaar alle soft services voor FloraHolland

Facilicom verzorgt komende vijf jaar alle soft services voor FloraHolland

Met ingang van 1 januari verzorgt Facilicom Solutions alle soft services voor Royal FloraHolland op de locaties Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Hieronder vallen onder andere schoonmaak, catering, groenonderhoud en levering van kantoorartikelen. De samenwerking is de uitkomst van een aanbesteding gericht op integraal facility management waarbij de nieuwe partner de diensten van diverse leveranciers bundelt en overneemt. De duur van het contract is minimaal vijf jaar.

Frans Slingerland, manager Real Estate en Facility Management bij Royal FloraHolland: “We willen de facilitaire dienstverlening op onze locaties optimaal inrichten. Dat betekent dat we gebruik maken van minder leveranciers, dus meer efficiency en een betere dienstverlening voor Royal FloraHolland en haar klanten tegen lagere kosten. We willen onze flexibiliteit vergroten door te kiezen voor intensieve samenwerking met Facilicom, een samenwerking die uniek is in de markt”.

Facilicom richt zich in de dienstverlening vooral op de beleving van de eindgebruiker. Rogier Verbeek, directeur Klant en Markt bij Facilicom Solutions: “We gaan in nauwe samenwerking de medewerkers en relaties van Royal FloraHolland voorzien van dienstverlening waar ze blij van worden en die duurzaam bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen van de organisatie. We spelen daarbij steeds in op ontwikkelingen op de marktplaats”.

 


08-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS