vrijdag 25 september 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Sakata en TerSteege slaan handen ineen

Sakata en TerSteege slaan handen ineen

Veredelaar Sakata en TerSteege hebben besloten om de handen ineen te slaan door middel van product versterking. “Want laten we eerlijk zijn, een prachtige bloem veredeld met liefde, hoort thuis in een traditioneel geblazen schitterende vaas.” Lisianthus staat symbool voor waardering, dankbaarheid en charisma.

De nieuwe vazen collectie van Ter Steege, TS Glass, is duurzaam, zowel in design als in productie en is een 100 procent natuurlijk product en 100 procent handwerk. Volgens de twee bedrijven een perfecte match met Sakata’s Finest Lisianthus, bestaand uit de series Rosita, Alissa, Piccolo en Rosanne. « Met een diversiteit aan bloemvormen en een breed assortiment aan kleuren is er voor ieder wat wils. Net zoals de TS Glass collectie een musthave voor de trendy en stijlvolle bloemisterij.”

De samenwerking van Sakata en TerSteege is onder andere te zien tijdens Trendz in Gorinchem op 12, 13  en 14 januari. Bloemiste Kim zal de bezoekers op stand E116 van Ter Steege rond het middaguur verrassen met een prachtig boeket van Sakata’s Finest Lisianthus.


 


09-01-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS